Creşă nouă la Mediaş, pentru 50 de copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mediaşul va avea o nouă creşă în Cartierul Vitrometan. Finanţarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). Proiectele-tip utilizate în cadrul acestui program sunt de trei categorii, respectiv pentru creşe cu una, două sau trei grupe de copii. Noua creşă va fi construit pe str. Vidraru şi va avea 2 grupe, respectiv  o capacitate de 50 de c

CITEŞTE ŞI:

Au început lucrările la noua creşă din Mediaş

„Această investiţie este foarte necesară, având în vedere numărul în creştere de cereri pentru un loc la creşă. În acest moment, sunt înregistrate 70 de solicitări peste capacitatea celor două creşe care funcţionează în municipiu. Prin amenajarea primului etaj al imobilului din Cartierul Gura Câmpului şi prin construirea unei noi instituţii în cartierul Vitrometan, considerăm că vom rezolva toate cererile. Aceasta este cea de a treia investiţie finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului anul acesta, după sala de sport din cartierul Gura Câmpului şi cele 9 străzi care vor fi modernizate cu fonduri de la bugetul de stat“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat o licitaţie deschisă pentru proiectarea şi execuţia prin PNDI a 138 de creşe şi grădiniţe, valoarea maximă estimată a lucrărilor fiind de 143 milioane de lei, fără TVA. Judeţul Sibiu va beneficia de 8 creşe, valoarea estimativă a lucrărilor de proiectare, execuţie şi finanţare este de 8.604.841 lei fără TVA.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite