Creşa din cartierul medieşean Gloria a fost modernizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creşa din cartierul medieşean Gloria a fost modernizată
Creşa din cartierul medieşean Gloria a fost modernizată

Edilii municipiului Mediaş, primarul Teodor Neamţu şi viceprimarul Floarea Taropa împreună cu reprezentanţii societăţii Dressel & Höfner S.R.L, au efectuat o vizită la creşa din cartierul Gloria pentru a verifica modul în care s-au efectuat lucrările de modernizare din incinta acestei unităţi.

În cadrul unui proiect de responsabilitate socială, firma Dressel & Höfner S.R.L a decis să finanţeze lucrările de modernizare ale creşei printr-o donaţie care se ridică la valoarea de 5000 Euro. În acest sens s-au efectuat diverse lucrări de modernizare, printre care schimbarea parchetului, a mobilerului şi a lenjeriei de pat, precum şi achiziţionarea unei maşini de spălat vase.
 
Creşa amintită este cea mai veche din municipiul Mediaş, are o capacitate de 30 locuri şi funcţionează în actualul spaţiu din anul 2005. În afara acestei unităţi, în municipiul Mediaş funcţionează creşa din cartierul Gura Câmpului care a fost reabilitată pe parcursul anului 2011 şi are o capacitate de 60 locuri.
 
Primarul Teodor Neamţu şi viceprimarul Floarea Taropa şi-au exprimat recunoştinţa faţa de proiectul iniţiat de S.C Dressel & Höfner S.R.L şi s-au declarat mulţumiţi de modul în care au fost executate lucrările de modernizare.
 
 „Suntem foarte mulţumiţi de faptul că societatea Dressel & Höfner investeşte în municipiul nostru şi nu numai că, creează noi locuri de muncă ci se şi implică pe plan social, dovadă lucrările de modernizare efectuate la creşă cu sprijinul dânşilor.“ a declarat Teodor Neamţu, primarul municipiul Mediaş.
 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite