Sibiu: Cornuri mucegăite pentru elevii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Cornuri mucegăite pentru elevii sibieni
Sibiu: Cornuri mucegăite pentru elevii sibieni

Reprezentanţii Şcolii nr. 13 au depus deja o sesizare către Consiliul Judeţean. În urma plângerilor, firma care a câştigat licitaţia va fi atent monitorizată, iar dacă problemele vor continua, contractul i-ar putea fi reziliat.

Cei 600 de elevi care învaţă la Şcoala nr. 13 ar fi primit şi probabil unii dintre ei chiar ar fi consumat la începutul acestei săptămâni cornuri tari şi mucegăite, dacă reprezentanţii instituţiei nu ar fi luat măsuri. „ La începutul acestei săptămâni, am observant că mare parte din cornurile care au ajuns la şcoală erau tari şi multe dintre ele mucegăite. Chiar dacă i-am contactat personal pe reprezentanţii firmei, pentru a le cere explicaţii, aceştia au livrat a doua zi cornuri proaspete amestecate cu unele la fel de vechi şi, din nou, mucegăite. Fapt pentru care înştiinţat Inspectoratul Şcolar“, ne-a spus olga Meşteru, directoarea şcolii.

Situaţie nu este singulară
Inspectorul şcolar general al Sibiului, Constantin Catrina, ne-a spus că o altă sesizare a ajuns ulterior şi de la şcoala din comuna Iacobeni, plângerile fiind înaintate către Consiliul Judeţean, care coordonează această problemă. „ Rolul nostru este de a monitoriza situaţia şi de a transmite mai departe, ceea ce am şi făcut. Pe lângă Şcoala 13, am mai primit o sesizare şi de la şcoala din Iacobeni, care reclamă aceleaşi probleme: produse vechi, necomestibile“, a spus acesta.

Unde au mai apărut nemulţumiri şi ce măsuri se vor lua exact, puteţi afla din ediţia tipărită a cotidianului „Adevărul de Seară“

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite