Sibiu: Copşa Mică a rămas fără traseul de motocros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Copşa Mică a rămas fără traseul de motocros
Sibiu: Copşa Mică a rămas fără traseul de motocros

Terenul pe care se afla circuitul de motocros de la Copşa Mică a fost fost luat înapoi de primărie. Acolo nu va mai avea loc nicio competiţie de motorsport.

În acest sfârşit de săptămână nu s-au mai auzit motoare pe dealul de la Copşa Mică, acolo unde, până de curând era circuit de motocros. Etapa a VIII-a din Campionatul Naţional de Endurocross era programată pentru 12 septembrie la Copşa Mică în organizarea clubului medieşean Motosport Xtrem, dar a fost amânată pentru o dată necunoscută încă. Motivul este unul trist, primăria din Copşa a luat înapoi terenul pe care se afla circuitul de motocros.

Clubul Motosport Xtrem a amenajat traseul în anul 2007 şi l-a inaugurat în luna martie a aceluiaşi an prin Cupa Primăverii la Motocros. De atunci, circuitul a găzduit o etapă de endurocros şi trei de motocros. Ultima competiţie oficială organizată aici a avut loc în perioada 28-29 martie 2009, prima etapă din calendarul Campionatului Naţional de Motocros.

Revenind la etapa amânată de endurocros, sunt şanse ca ea să se desfăşoare până la sfârşitul sezonului competiţional. Dar acest lucru este posibil doar dacă reprezentanţii clubului din Mediaş reuşesc să găsească terenul potrivit şi să amenajeze un traseu corespunzător.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite