Copila de doi ani din Pelişor, aruncată pe geam, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost internată la Terapie Intensivă trei zile
Fetiţa a fost internată la Terapie Intensivă trei zile

Vetuka Francesca Mona Moldovan, fetiţa din satul Pelişor, aruncată de un unchi de-al său pe geam, în casa unei vecine cu probleme psihice, a murit la spital.

AFLAŢI AICI POVESTEA MICUŢEI, ARUNCATĂ PE GEAM DE UNCHIUL SĂU

Micuţa a ajuns la spital joi seara, în stare critică cu lovituri puternice în zona capului. A fost în comă profundă, susşinută de aparate, iar medicii au fost rezervaţi, încă de la început, cu privire la pronosticul său.

„În ciuda eforturilor făcute de medici, fetiţa de doi ani, ajunsă la Unitatea Primiri Urgenţe cu leziuni craniene severe a decedat“, spune Raluca Puşcă, purtătoruld e cuvânt al Spitalulu Judeţean Sibiu.

În tot acest timp, Protecţia Copilului şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu continuă ancheta, pentru a vedea cine e vinovat de decesul fetei. În plus, sunt aşteptaţi părinţii micuţei să vină în România, aceştia fiind plecaţi în Polonia la muncă.

Au fost anunţaţi însă, de către vecini, despre cele petrecute. De fapt, ei au lăsat-o pe Vetuka în grija bunicii, dar luna trecută a plecat şi ea în străinătate, aşa că fata a rămas în grija unui unchi, în vârstă de 20 de ani.

Acesta din urmă a plecat săptămâna trecută în grabă şi el în străinătate şi a aruncat-o, la propriu, pe micuţa de doar 2 ani, pe geam, în casa unei femei recunoscute ca având tulburări psihice şi fiind extrem de agresive.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite