Conți și contese, gazde pentru turiștii Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suita se va lansa in luna mai
Suita se va lansa in luna mai

Turiştii care vor vizita Sibiul începând din luna mai vor avea parte de o primire demnă de un burg medieval. Vor fi întâmpinați de conți și contese, care le vor oferi informaţii despre evenimentele culturale de care se pot bucura.

Conții și contesele vor fi prezenți pe aeroport în fiecare zi în care vor fi zboruri spre Sibiu, în intervalul orar în care aceste zboruri sunt programate să aterizeze, și tot zilnic vor fi și în gara orașului, dar și în centru sau în cartiere.

Până în luna noiembrie, membrii suitei vor fi oricând gata să le ofere turiștilor informaţii despre evenimentele culturale ale zilei, săptămânii sau lunii, iar în cadrul acestor evenimente vor fi întotdeauna în mijlocul spectatorilor, pentru a aduce zâmbet și voie bună.

Se caută un conte, se caută o contesă

 Proiectul este inclus în cadrul programului Sibiu Baroc Update, iar până pe 4 mai organizatorii au lansat o campanie prin care îi recrutează pe cei care vor compune „Suita”.

”Nu contează vârsta neapărat, căutăm oameni care să iubească Sibiul, să-l considere nu doar un oraș cu și o casă, să știe totul despre Sibiu, să vorbească despre oraș”, explică Mihai Zugravu, de la Fundația Culturală Artex, organizator al evenimentului.

La finele perioadei de recrutare a conţilor şi conteselor, aceştia vor intra într-o perioadă de pregătire a rolului, într-un „cantonament al ospitalităţii”, urmând ca prima întâlnire a acestora cu publicul să fie în data de 18 mai 2012, în cadrul unui concert Loredana, concert care va marca şi startul activităţii Suitei ospitalităţii.

Informaţii complete despre condiţiile pe care aspiranţii la rolul de conte sau contesă în Suita ospitalităţii trebuie să le îndeplinească, precum şi despre procedura de înscriere pentru un rol se găsesc pe siteul oficial al evenimentului: www.suita.ro.







Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite