Sibiu: Embargou de la Consiliul Judetean pentru firma care a distribuit laptele si cornul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Embargou de la Consiliul Judetean pentru firma care a distribuit laptele si cornul
Sibiu: Embargou de la Consiliul Judetean pentru firma care a distribuit laptele si cornul

CJ-ul nu mai vrea să audă de turdenii de la Bamm Impex, văzută acum ca fiind o firmă neserioasă. Licitaţia electronică pentru desemnarea firmei câştigătoare pentru distribuirea produselor din programul „laptele şi cornul”, are loc săptămâna viitoare la Bucureşti.

Zecile de plângeri  ale şcolilor şi grădiniţelor din judeţ legate de activitatea firmei SC Bamm Impex SRl din Turda, cea care a distribuit în precedentul an şcolar produsele lactate şi de panificaţie pentru preşcolarii din grădiniţele de stat şi elevii din scolile generale din judeţ, în cadrul programului „Lapte-corn” nu i-au lasat impasibili pe cei de la Consiliul Judeţean. Raportul prezentat în urmă cu câteva luni de către Inspectoratul Şcolar Sibiu, prin care erau semnalate nereguli şi disfuncţionalităţi în distribuţia făcută la peste 80 de şcoli din judeţ, la care, în unele cazuri laptele şi cornul se ducea cu întârziere, sau erau duse produse expirate, l-a înfuriat şi pe preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch. Acesta le-a trântit elegant uşa în nas reprezentanţilor firmei clujene în clipa în care aceştia au solicitat un act oficial de la Consiliul Judeţean Sibiu. „Normal că am fost nemulţumit de ceea ce a realizat firma cu pricina în anul şcolar precedent. Din această cauză am refuzat să le dăm celor de acolo o recomandare de care ar fi avut nevoie să participe la licitaţia pentru desemnarea firmei care să se ocupe de acest program din această toamnă. Din câte am înţeles firma din Turda nu s-a mai înscris pe listă” a punctat Bottesch.

Nu mai vor probleme
Şeful Consiliului Judeţean Sibiu, ştie ce firmă ar trebui să vină la Sibiu ca să nu mai fie probleme de genul celor avute până acum. „Nu avem preferinţe. Vrem să fie o firmă bună care să facă exact ceea ce scrie în contract” a mai punctat Bottesch.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite