Consilierul local medieşean Vasile Ciolpan s-a împuşcat singur,din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul se afla la vânătoare şi s-a împuşcat din greşeală, în zona inghinală. 

Citiţi şi: 

Focuri de armă pe Şoseaua Alba Iulia. Un sibian a ajuns împuşcat la Spital

Vasile Ciolpan, consiliel local la Mediaş, s-a împuşcat singur, în această seară, în timp ce se afla la o partidă legală de vânătoare, în zona localităţii Dârlos. 

"Bărbatul s-a împuşcat accidental, în zona inghinală", spune Anca Bloanca, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Deoarece ambulanţa nu a putut ajunge până la locul unde a avut loc incidentul, bărbatul a fost transportat câţiva kilometri cu o căruţă, fiind ulterior preluat de un echipaj SMURD şi transportat de urgenţă la spitalul din Sibiu. În această seară, medicii au intrat cu el de urgenţă în sala de operaţie. Surse din cadrul Spitalului Judeţean spun că bărbatul era conştient, iar după ce va fi operat va fi internat la Chirurgie.

Vasile Ciolpan are 46 de ani, este de profesie inginer şi a fost ales în Consiliul Local Mediaş pe listele PDL. A absolvit Facultatea de Electrotehnică, Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu şi este doctor în economie. În cadrul Consiliului Local Mediaş, este membru al comisiei pentru agricultură, activităţi economico-financiare, amenajarea teritoriului şi urbanism. 

UPDATE: Vasile Ciolpan a fost operat de urgenţă

El a fost operat în noaptea de sîmbătă spre duminică, iar intervenţia a durat aproximativ trei ore. 

VEZI AICI CARE ESTE STAREA LUI DUPĂ OPERAŢIE

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pesibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite