Conflict deschis între Aeroportul Sibiu şi Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modernizarea Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud stă blocată de trei luni din cauza unui conflict cu Aeroportul legat de terenul unde aceasta funcţionează. Staţia are nevoie urgentă de modernizări, dar aeroportul vrea terenul înapoi pentru a că e prins într-un plan de dezvoltare.

Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud are la dispoziţie suma de 500.000 de lei, pentru a se face modernizări cu aparatură modernă, conform cerinţelor actuale din acest domeniu, la staţia meteo Sibiu, dar nu îi poate cheltui din cauza unei probleme legată de terenul pe care aceasta este amplasată.

Întabularea nu se poate efectua, pentru că staţia funcţionează pe 0,2 hectare de teren ce aparţin Aeroportului Internaţional Sibiu. Aeroportul este aflat în subordinea Consilului Judeţean Sibiu.

Până aici toate bune şi frumoase, numai că în ciuda faptului că cei din CJ Sibiu şi-au dat acordul încă de acum 3 luni pentru ca terenul să fie întabulat celor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud, Aeroportul Sibiu nu vrea nici în ruptul capului să facă acest lucru.

Citeşte toate reacţiile şi poziţia Aeroportului Internaţional, mâine în Adevărul de Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite