La Sibiu a început campionatul de tranzacţionare a contractelor futures "Sibex Trophy 2010"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu (Sibex) împreună SSIF Tradeville Bucureşti, unul dintre cei mai activi intermediari de pe piaţa sibiană, au lansat,  campionatul de tranzacţionare a contractelor futures "Sibex Trophy 2010".

CITEŞTE ŞI:

Moment de reculegere la Bursa din Sibiu

Evenimentul a avut loc la sediul Sibex din Bucureşti, B-dul. Gen Magheru, nr. 27, ap. 14, sector 1. La lansare, din partea Sibex au participat Darius Cipariu, Director General Adjunct al instituţiei şi Ovidiu Petru, Director de Marketing Sibex. SSIF Tradeville a fost reprezentată de Bogdan Bărbieru, Product Developer al casei de brokeraj.

"Sibex Trophy este un concurs de tranzacţionare adresat studenţilor si masteranzilor pasionaţi de pieţele financiare. Prin acest concurs, Bursa din Sibiu şi Tradeville vor promova bursa în mediul universitar, cei interesaţi având posibilitatea de a se familiariza cu mecanismele de tranzacţionare încă de pe băncile facultăţilor", a declarat Darius Cipariu, Director General Adjunct al Sibex .

"Concursul "Sibex Trophy" reprezintă o continuare a eforturilor educaţionale ale Tradeville, realizate în ultimii patru ani. În acest sens, colaborarea cu Sibex a venit în mod firesc, ţinând cont că avem deja experienţa a numeroase proiecte derulate cu succes împreună. Concursul se va desfăşura pe varianta demo a platformei "Startrade 2.0", lansată de compania Tradeville, si va reflecta întocmai condiţiile pieţei", a declarat Bogdan Bărbieru, Product Developer al Tradeville.

"Sibex Trophy" este dotat cu premii atractive oferite atât de SSIF Tradeville cât şi de Sibex. Pentru primele trei locuri premiile vor fi oferite de SSIF Tradeville. Marele premiu constă într-un laptop pe care vor fi instalate toate platformele Tradeviile iar pentru locurile doi şi trei compania va oferi cele mai importante cărţi de specialitate din domeniul investiţiilor bursiere. Totodată, pentru primi 30 de clasaţi, Bursa din Sibiu va oferi şcolarizare gratuită pentru cursul de brokeri, în vederea obţinerii unui atestat pe piaţa Sibex. În acest fel, toţi câştigătorii vor putea să-şi continue procesul de instruire şi tranzacţionare.

"Ţinând cont de succesul pe care l-am avut deja în mediul universitar prin cursurile organizate, care au atras 300 de participaţi la facultatea de AS din Bucureşti şi 100 la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, considerăm că la concurs vor participa peste 500 de studenţi. Premiile atractive, cât şi domeniul extrem de fascinant vor face din acest concurs anual un succes pe piaţa de capital românească", a declarat Ovidiu Petru, Director de marketing al Sibex.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite