Concurs de sănii duminică, la Arena Platoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Platos
Arena Platos

Concursul va începe la ora 11:00, şi se va desfăşura în două manşe. Câştigătorul va pleca acasă cu un premiu de 1.000 de lei.

Concursul se află la prima ediţie, startul competiţiei se va da la ora 11:00 iar doritorii se pot înscrie la après-ski-ul complexului, începând cu ora 9:00.

„Vrem să facem din acest eveniment o tradiție pentru că sporturile de iarnă nu înseamnă doar schi sau snowboard”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș.

Prima ediție a concursului de sănii are și un premiu pe măsură, 1000 de lei.

Concursul se va desfăşura în două manşe, fiecare concurent va fi cronometrat individual iar  cel mai bun timp al celor doua manșe va fi luat în considerare.

Concurenții nu sunt restricționați la participarea cu sănii, pot să se înscrie în concurs cu lopeți, boburi chiar și cu saci de plastic. „Până la finalul lunii aprilie vom avea câte un concurs în fiecare weekend. După concursul de sănii urmează Miss Bikini - Arena Platoș iar sezonul se va încheia cu un concurs Slide & Freeze cum până acum nu s-a mai organizat în România”, mai spune Cristina Badiu.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite