Concerte şi prezentări de modă, în cluburile sibiene, în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile se întrec în organizarea de evenimente
Cluburile se întrec în organizarea de evenimente

Reîntoarcerea studenţilor în Sibiu i-a determinat pe reprezentanţii cluburilor din oraş să se întreacă în evenimente care mai de care mai interesante.

CITIŢI ŞI

Trupa Luna Amară concertează la Sibiu

Astfel, toţi cei care aleg să se distreze în Club 30+, în această noapte, vor avea parte de un super concert susţinut de George Hora şi Kamelia. Cei doi fraţi din Timişoara promit o seară incendiară, cu cele mai tari piese pe care le-au scos pe piaţă.

„Distracţia“ este cuvântul de ordine şi pentru cei care vor trece pragul Clubului Kapital. Modelele Agenţiei „Agressione Models“ din Braşov vor îmbrăca cele mai noi creaţii ale designerului Ioana Silaghi. Aceleaşi fete pregătesc şi o prezentare de lenjerie intimă, semnată de Ruben Stir, din Braşov.

Cine preferă însă să iasă sâmbătă seara în club trebuie să ştie că mâine seară se redeschide şi una dintre cele mai căutate locaţii din oraş. Reprezentanii Clubului Liquid promit o seară de neuitat, care se va întinde până a doua zi dimineaţa.

În Imperium, vă aşteaptă o petrecere cu muzică retro, mâine seară, şi un recital de pian excepţional, al lui Ciprian Oancea, duminică seara

Nici reprezentanţii Clubului Oldies nu se lasă mai prejos şi îi invită pe tineri să savureze din aroma muzicii latino, în fiecare dumincă. Startul dansului şi al bunei dispoziţii se dă la ora 20.30.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite