Concerte şi petreceri tematice, pentru bobocii facultăţilor din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din anii I intră în competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc. Frumuseţea, inteligenţa şi creativitatea tinerilor va fi testată de colegii mai mari, prin probe care mai de care mai interesante, urmând ca cei mai buni să fie răsplătiţi de membrii juriului

CITIŢI ŞI

Trupa Hi-Q concertează joi seară în Oldies Pub

Cătălin Botezatu îşi prezintă cea mai nouă colecţie, la Shopping City Sibiu

Agitaţie mare printre studenţi, în aceste zile. Nu din cauza vreunui examen însă, ci pentru că, în toate facultăţile, este perioada balurilor. În timp ce tinerii din anii I îi pregătesc intens costumaţiile, colegii din anii mai mari pun la punct toate detaliile, pentru ca petrecerea să fie cât mai reuşită.

Invitaţi de seamă

În această seară, centrul distracţiei va fi clubul Kapital. Aici este programat, de la ora 18.00, balul Facultăţii de Ştiinţe Economice. Tema evenimentului din acest an este „ Back to the future“, iar organizatorii promit că petrecerea va fi una pe cinste. „ Fiecare pereche va reprezenta, prin costumaţia pe care o vor avea, câte o epocă, din preistorie, până în viitor. Cele şase perechi vor avea probe prin care vor trebui să promoveze un obiect din epoca pe care o reprezintă iar abilităle le vor fi testeate în cadrul unor probe surpriză“, spune Horaţiu Cipariu, organizator. Seara va fi completată de un spectacol susţinut de o trupă de breakdance, un spectacol de pantomimă, realizat de studenţi din cadrul facultăţii, dar şi de un super-concert, susţinut de Cassa Loco.

Petreceri tematice

După economişti, va fi rândul tinerilor de la facultatea de Litere şi Arte să se distreze. Mâine seară,  de la ora 19.00, tot în clubul Kapital, studenţii din anul I vor trebui să treacă de probele colegilor mai mari, în încercarea de a câştiga titlul concursului. Petrecerea va fi una tematică, toţi concurenţii urmnd să fie costumaţi reprezentativ pentru o ţară, la alegere.

După pauza din week-end, balurile vor fi reluate, la începutul săptrămânii viitoare. În 24 noiembrie, atât viitorii jurnalişti, cât şi studenţii de la Ştiinţe, îşi vor alege bobocii care merită şi poarte titlurile de Miss şi Mister. „ Balul va avea loc în clubul Liquid, unde vom pregăti foarte multe surprize. Pe lângă probele prin care vor trece concurenţii, îi avem invitaţi pe solistul Răzvan Năstăsescu, alături de ansamblul «Ceata Junilor», trupa Fan Dance, pregătim un spectacol de teatru şi un moment de culturism“, spune Iustina Zgăbăruş, de la Facultaţea de Ştiinţe. Nici cei de la Drept nu se lasă mai prejos şi promit, pentru 25 noiembrie, tot în Kapital, un bal de excepţie.

Biletele, pentru toate buzunarele

Intrarea la balurile organizate de studenţii sibieni se va face pe baza biletelor. La Ştiinţe Economice, preţul biletului este de 15 lei, ia la Litere, de 10 lei. În ultimul caz însă, tinerii care vor avea o costumaţie potrivită cu tema evenimentului vor beneficia de 50% reducere. La celelate baluri, preţul unui bilet va fi de 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite