Concerte şi petreceri, în cluburile sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un început de an extrem de liniştit, fără evenimente deosebite, reprezentanţii cluburilor sibiene revin în forţă şi propun un sfârşit de săptămână plin de distracţie.

Petreceri care mai de care mai interesante, câteva concerte şi muzică pentru toate gusturile sunt organizate pentru a-i scoate pe tineri din case. Startul se dă în Club 30+,în această seară, după ora 21.00, cu Masquarade Ball.

Cei care vor să petreacă în clubul de pe Mihai Viteazu trebuie să poarte mască pe faţă, iar cea mai inspirată alegere va fi premiată de organizatori cu un iPhone. Distracţia va fi garantată şi de muzica bună, astfel că petrecerea se va întinde până înspre dimineaţă. Tot în această seară, cei care iubesc rock-ul pot alege Bohemian Flow. În clubul din Piaţa Mică vor concerta trupele Necrovile, Krepuskul şi Heavy Duty, începând cu ora 20.00. Preţul unui bilet este de 8 lei

Mărgineanu, în Cotton

Mâine seară însă, distracţia se va muta în clubul Cotton, acolo unde va ajunge şi Mihai Mărgineanu, alături de trupa lui. Piese precum „Gore din Chitila“ sau „Mă iubeşte femeile“  îi vor încânta, cu siguranţă, pe cei care vor alege clubul sibian. Potrivit organizatorilor, întrarea este liberă, însă consumatia este obligatorie, în valoare minimă de 50 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite