Concert umanitar, pentru un băieţel cu tumoare pe creier, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va avea loc astăzi, la Teatru Gong, iar fondurile strânse l-ar putea ajuta pe Denis Buzdugan să facă operaţia de care are nevoie şi care costă peste 40.000 de euro.

Problemele lui Denis au început în urmă cu doi an, când, într-o dimineaţă, i-a spus mamei sale că îl doare capul. Investigaţiile amănunţite au dus la un diagnistic şocant, acela de tumoare într-o zonă greu accesibilă a creierului, iar prima operaţie a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie.

După şase zile, a urmat o altă operatie de extirpare a tumorii, care a durat 7 ore, însă după alte cinci, din cauza complicaţiilor a urmat şi cea de a treia operatie despre care medicii au spus foarte încrezatori că a fost un succes. „ Viaţa părea să reintre în făgaşul normal până anul acesta când, la un control de rutină s-a evidenţiat recidiva tumorală. Medicii speră ca tumoarea sa fie eliminată integral, dar aceasta se va vedea doar în timpul operatiei “, spune Oana Buzdugan, mama micuţului.

Operaţie în Germania
Operaţia de care micuţul are nevoie acum  şi care îl poate vindeca poate fi efectuată la International Neuroscience Institute în Hannover, în Germania şi costă peste 40.000 euro, sumă care este mult peste puterea financiară a familiei.

Pentru Denis, vor urca pe scena Teatrului Gong, de la ora 19.00, trupa Pro Folk, Jean Oprişor şi Electric Band. „Intrarea este liberă, iar pentru cei care doresc să doneze vor fi puse la dispoziţie urne special destinate acestui scop” spune Oana Suliman, iniţiator al acestei idei.

Operaţia lui Denis este programată pentru 27 septembrie 2010. Veniţi să ascultaţi muzică pentru Denis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite