Concert dedicat Zilei Naţionale, la Sala Thalia din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Reprezentanţii Filarmonicii de Stat din Sibiu organizează mâine seară, începând cu ora 19.00, un concert deosebit, dedicat Zilei Naţionale a României. Evenimentul este un concert-festival, care îl va avea protagonist pe unul dintre cei mai apreciaţi violonişti români contemporani, Liviu Prunaru.

Potrivit organizatorilor, programul serii va conţine două lucrări celebre: Concertul pentru vioară şi orchestră în Re major op.61 şi Simfonia VII în La major op.92, ambele semnate de Ludwig van Beethoen.

Liviu Prunaru este, în prezent, maestru al prestigioasei orchestre Concertgebouw din Amsterdam și profesor de vioară la Academia „Menuhin” din Gstaad, Elveția. Cântă pe o vioară „Guarneri” din 1676, care a aparținut virtuozului Jan Kubelik şi a participat la festivalurile „Menuhin”, „Enescu”, de la Bruxelles, Buenos Aires, Evian, Atena, Salzburg. 

La evenimentul organizat la Sala Thalia, orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va fi condusă de dirijorul Theo Wolters, din Olanda. Biletele pentru concert se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat, între orele 12-16.

Preţul unui bilet este de 12 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite