Colocviu internaţional de lingvistică, la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 46-a ediţie a Colocviului internaţional de lingvistică cu tema „Quo vadis comunicare? Comunicare-Limbă-Mass-media” a început miercuri, 15 septembrie, la Sibiu, la sediul Facultăţii de Jurnalistică. 

CITIŢI ŞI:

Admiterea de toamnă la ULBS. Vezi când poţi depune dosarul de înscriere

Master doar cu taxă, la Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu

“Sper ca acest simpozion de lingvistică să aducă un plus de cunoaştere în domeniu”, a declarat decanul Facultăţii de Jurnalistică din Sibiu, Ion Dur.

La această ediţie vor fi prezenţi reprezentanţi de la 33 de universităţi din Europa şi una din New York, din 17 ţări diferite, după cum informează organizatorii evenimentului.
La Sibiu vor fi prezentate patru conferinţe în plen şi peste 60 de lucrări în cadrul a nouă secţiuni (lingvistică media, lingvistică interculturală, pragmatică şi analiza discursului, lexicologie şi semantică, sociolingvistică, morfologie şi sintaxă, lingvistică aplicată, lingvistică computaţională, studii contrastive).
Iniţiată în urmă cu 46 de ediţii de tineri cercetători din Germania, manifestarea este găzduită în fiecare an de o altă universitate din Europa, iar anul acesta are loc pentru prima dată în România.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite