Cocktail cultural, în comuna sibiană Cârţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatru, muzică, film şi multe prăjituri fac parte din programul evenimentului pregramat pentru această duminciă, în localitatea sibiană.

Evenimentul de la Cârţa va începe la ora 19.00 cu o scurta piesă de teatru, care va fi pusă în scenă de elevii scolii din sat, după care, labiserica evanghelica va fi organizat un concert de orgă, cu muzică din Barocul german, sustinut de Cipriana Smărăndescu, venită tocmai de la Roma.  „Ulterior, luăm o mică pauză, pentru a degusta prajiturile pregătite de localnici, timp în care admirăm fotografiile realizate de copiii din sat pe parcursul unui atelier foto desfasurat aici“, arată organizatorii.

Partea a doua a cocktail-ului cultural va începe cu o scurtă prezentare a drumului de pelerinaj către Santiago de Compostella,urmată proiectia unui film francez inspirat de povestirea lui Poe, cu muzică originală live şi versuri din Baudelaire  împreună cu Ansamblul Einuiea şi actriţa Crenguta Hariton din Bucuresti.

Cocktailul de la Cârţa face parte din proiectul Transilvanian Brunch, început din 2008. Brunch-urile sunt organizate, de regulă, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, într-o locaţie deosebită şi se bucură, pe lângă oferta culinară, de o tematică specială. Începand cu acest sezon, aceste evenimente s-au îmbogăţit cu cocktailuri culturale, care pun accent pe specificul local.

Acest proiect este finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei, prin Mecanismul Financiar al Spaţiului Economic European

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite