Coadă pentru plata taxelor şi impozitelor locale, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie mare, în această dimineaţă, la ghişeele Direcţiei Fiscale, din cadrul Primăriei Sibiu. Zeci de sibieni s-au grăbit să îşi achite taxele şi impozitele locale, pentru a beneficia de reducerea de 5%.

Reprezentanţii Primăriei Sibiu spun că numărul contribuabililor a crescut semnificativ, în ultimele zile şi se aşteaptă la aglomeraţie, şi în următoarea perioadă.

„Dacă în 28 februarie, au fost tăiate 1.348 de chitanţe, la persoane fizice şi 116 la juridice, în 28 martie, au fost tăiate 2.075 de chitanţe, la personae fizice şi 156, la juridice“, spune Mirela Gligore, şef Serviciu Relatii cu Presa, din cadrul Primăriei Sibiu.

Până ieri, angajaţii Direcţiei Fiscale încasaseră 13.046.300 lei, în urma a 77.938 de operaţiuni, de la persoane fizice, şi  6.145.300 de lei, de la persoanele juridice, colectaţi în urma a 4.782 de operaţiuni.

„La persoane juridice, suma încasata va fi mai mare, deoarece ordinele de plată vor fi contabilizate mai aproape de scadentă,, atunci când, de regula, firmele efectuează aceste plăţi“, adaugă Mirela Gligore.

Sibienii mai au la dispoziţie doar două zile pentru a-şi achita impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport, dacă vor să beneficieze de bonificaţia de 5%, valabilă până la 31 martie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite