Clanul Lenis a iscat al doilea scandal în prima săptămână de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii Clanului Lenis au fost eliberaţi luni
Membrii Clanului Lenis au fost eliberaţi luni

Ultraj contra bunelor moravuri este infracţiunea pentru care este cercetat unul dintre membrii temutului Clan Lenis .

CITIŢI ŞI:

Botoşani: 130 de moldovence aduse la Sibiu pentru prostituţie în Europa de Vest: Şase dintre membrii reţelei au fost arestaţi!

Temutul clan sibian Lenis, în libertate

Gruparea Lenis implicată într-un scandal, la două zile de la eliberare

Poliţiştii sibieni susţin că totul s-a petrecut într-un bar din oraş, acolo unul dintre membrii Clanului Lenis, eliberat săptămâna trecută de judecătorii Curţii de Apel Alba, a iscat un scandal în toată regula.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, membrul grupării Lenis este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Aceasta a mai precizat că nu a fost vorba de fapte din care să rezulte vătămarea corporală a vreunei persoane.

Poliţiştii continuă însă cercetările în acest caz, dar şi în cazul lui Sorin Burnete.  Acesta a ajuns săptămâna trecută, la două zile de la eliberare, la spital, cu mai multe răni, în urma unui scandal provocat de acesta într-o sală de forţă din oraş.

Până în prezent poliţiştii nu au putut oferi foarte multe detalii referitoare la scandalul de atunci şi nici dacă Burnete a încălcat vreuna din dispoziţiile date de judecătorii care l-au eliberat, alături de camarazii săi, sub control judiciar.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite