”City Beat” și ”Mandarinul Miraculos” se joacă în weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele se pot procura de luni până joi între orele 10.00 şi  15.00
Biletele se pot procura de luni până joi între orele 10.00 şi 15.00

Teatrul de Balet Sibiu are deosebita plăcere de a invita publicul avizat, sâmbătă, 12 noiembrie, începând cu ora 19.00, la reluarea spectacolelor City Beat şi Mandarinul Miraculos. Preţul unui bilet întreg este de 10 lei şi 5 lei cu reducere pentru elevi, studenţi, pensionari.

CITIȚI ȘI:

Cinemateca TIFF: Filmele de la TIFF revin la Sibiu începând de joi

Trofeul Festivalul Naţional Studenţesc de Dans ajunge la Cluj Napoca

Dansatorii de la „Lord Of The Dance“ ajung miercuri în Sibiu la Sala Transilvania

CITY BEAT, o lucrare originală, în regia şi coregrafia lui Pavel Rotaru, prezintă o suită de scene având ca numitor comun ritmurile americane, reflectate în sport, viaţa de club sau de stradă, în relaţiile de cuplu sau de prietenie dar şi în antrenamentul cotidian al balerinilor.
 Una dintre lucrările emblematice ale lui Oleg Danovski, MANDARINUL MIRACULOS, continuă să încânte iubitorii de balet la mai bine de o jumătate de secol de când a fost creat.
Un libret care îmbină aventura, senzualitatea şi exotismul şi care necesită interpreţi de mare forţă actoricească, nu doar buni balerini. O poveste despre pasiunea oarbă, care odată stârnită nu mai poate fi stăvilită. O muzică plină de dramatism şi o scenografie sugestivă alcătuiesc cadrul desfăşurării partiturilor coregrafice puse în scenă de către oleg Danovski jr.
Biletele se pot procura de luni până joi între orele 10.00 şi  15.00, şi vineri între orele 10.00 şi 13.00, de la sediul Casei de Cultură a Municipiului, Parcul Tineretului nr.1 sau în seara reprezentatiei de la Casa de Cultură a Sindicatelor în limita locurilor disponibile. Preţul unui bilet întreg este de 10 lei şi 5 lei cu reducere pentru elevi, studenţi, pensionari.

 Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite