Circulaţie îngreunată între Sibiu şi Vâlcea, din cauza lucrărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se reface covorului asfaltic la viaducte, se continuă lucrările de consolidarea versanţilor şi se va construi o bandă de decelerare, la Seaca.

Conducătorii auto care vor să tranziteze Valea Oltului începând cu 1 septembrie şi până la sfârşitul lunii, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Poliţia Rutieră Vâlcea anunţă că traficul pe DN 7, pe segmentul de drum ce leagă Râmnicu Vâlcea de Sibiu, va fi restricţionat din cauza a numeroaselor lucrări care se for efectua între localităţile Călimăneşti-Brezoi.

image


Răbdare şi nervi de oţel


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „La viaductele «Cârligu Mare» şi «Cârligu Mic», la km 200+615 şi 237+051 se vor efectua lucrări de refacerea şi protecţia căii de rulare, instituindu-se restricţii de circulaţie. Circulaţia rutieră se va face alternativ, pe câte un sens, folosindu-se semnalizarea cu semafor. De asemenea, între 3 şi 28 septembrie, tot pe DN 7 la km. 188+300 până la 188+700, în dreptul «Centrului Expoziţional Nord Oltenia» se fac lucrări pentru o bandă de delerare. Tot în luna septembrie vor continua lucrările de consolidarea versanţilor". Participanţii la trafic pe lângă faptul că sunt sfătuiţi să circule preventiv, sunt rugaţi să se „înarmeze" cu răbdare şi să-şi rezerve un timp mai îndelungat pentru traversarea Văii Oltului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite