Sibiu: Cioban bătut la Alţâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Cioban bătut la Alţâna
Sibiu: Cioban bătut la Alţâna

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Răşinari a ajuns în această dimineaţă la spital, cu răni grave la cap, după ce a fost bătut de mai multe persoane necunoscute.

Ion Oprea este cioban de doi ani la o stână din apropierea localităţii sibiene Alţâna şi povesteşte că aseară s-a dus la un prieten să îşi încarce telefonul mobil, iar când a plecat înspre stână a fost lovit în cap, cu un par, de persoane necunoscute. „ Nu ştiu cine m-a lovit, pentru că a fost noapte şi nu am văzut pe nimeni. Nu am niciun duşman în sat. Nu înţeleg ce s-a întâmplat, eu nu am avut niciun conflict cu nimeni”, spune tânărul. El a fost găsit chiar de prietenul său care a sunat la Salvare. Potrivit medicilor, tânărul se află acum în afara oricărui pericol, însă va mai rămâne o vreme sub supraveghere medicală.
Pacientul prezenta un politraumatism prin agresiune. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu plăgi ale scalpului, un traumatism toracic cu fractură de arc costal, o fractură de cubitus stâng, precum şi plăgi escoriate la nivelul hemitoracelui stâng. Tânărul a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II“, spune RalucaPuşcă, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite