Cinci sibieni băgaţi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi dintre aceştia, de 62, respectiv 43 de ani, au ajuns, în weekend la sptial, după ce au fost snopiţi în bătaie de fii lor. Dar nu au fost singurele agresiuni petrecute în ultimele două zile. Alţi trei, bărbaţi au ajuns pe mâna medicilor, după ce au fost bătuţi crâncen.

Cei doi sibieni, de 62 , respectiv 43 de ani, au ajuns pe mâna medicilor în urma unor certuri în familie care s-au amplificat. Cel de 62 de ani, din Avrig, spune că nu este pentru prima dată când ajunge în starea aceasta, şi culmea, agresorul nu este nimeni altul decât fiul acestuia.

Le-a povestit, medicilor că cearta a pornit de la o discuţie pe marginea viitorului copilului. Cum nu lucrează, tatăl lui i-a sugerat să îşi caute un loc de muncă, dar tânărul a ripostat cu pumnii.

„Bărbatul a suferit un traumatism toracic cu multiple fracturi costale, fracturi de oase proprii nazale şi contuzii faciale, acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurghie II“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.  În urmă cu doi ani, victima a ajuns în stare la fel de gravă la spital, din aceleaşi motive. La fel şi un bărbat de 43 de ani din Haşag. Tot fiul său este responsabil de starea critică în care se află acesta, internat la spital. 

Duminică, doi bărbaţi de 21, respective 44 de ani, tată şi fiu, au necesitat intervenţia medicilor, după ce mai mulţi indivizi au intrat peste ei în curte şi i-au luat la pumni şi picioare. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, dar din fericire, starea tânărului nu a fost atât de critică, şi doar tatăl său a rămas internat.

Un alt sibian, de 23 de ani a ajuns la spital şi a fost internat de urgenţă după ce a fost bătut, spune el, de mai multe persoane, într-un club din Sibiu. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei ORL, a Spitalului Judeţean.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite