Cimitirul Eroilor şi Cimitirul Municipal se modernizează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractele de lucrări pentru noua împrejmuire a Cimitirului Eroilor și pentru modernizarea unei alei din Cimitirul Municipal au fost semnate.

Serviciul care a preluat acest cimitir în administrare în octombrie 2011 a contractat, în urma unei proceduri de achiziţie, firma SC Consaco SRL Sibiu. Contractul are o valoare de 62.957,16 lei, fără TVA iar obiectul acestuia este acela de a reabilita împrejmuirea Cimitirului Eroilor. Termenul de execuţie al lucrărilor este de 90 de zile.

Cimitirul Eroilor are o suprafaţă de 23.350 de metri pătraţi şi adăposteşte 500 de monumente funerare ale eroilor căzuţi în cel de-al doilea război mondial.

Şi contractul pentru modernizarea unei alei din Cimitirul Municipal a fost semnat. Constructorul, SC Terra Building SRL Sibiu, va moderniza aleea 2, una dintre aleile principale ale Cimitirului, în lungime de 544 m. Aleea este în prezent la stadiul de balast şi urmează să fie amenajată cu asfalt, cu borduri laterale şi rigole de scurgere a apelor pluviale. Valoarea acestui contract este de 289.055,72 lei, fără TVA, iar termenul de finalizare al lucrărilor este de 2 luni.

De asemenea, municipalitatea parcurge în prezent o procedură de achiziţie pentru a contracta lucrările de reabilitare a sediului administrativ al serviciului public care administrează cimitirele.




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite