Chinezii „sibieni” au sărbătorit intrarea în Anul Iepurelui (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 200 de persoane au asistat aseară la ceremonia organizată în Casa de Cultură a Sindicatelor de Institutul Confucius din Sibiu şi Universitatea „Lucian Blaga” pentru a marca Anul Nou Chinezesc.

VEZI AICI O GALERIE FOTO DIN TIMPUL SĂRBĂTORII CHINEZEŞTI DE LA SIBIU

CITIŢI ŞI

Străinii au urat „La mulţi ani!” sibienilor în toate limbile pământului

Chinezii care trăiesc în Sibiu şi invitaţii lor de peste mări şi ţări au pregătit o serie de momente artistice, care au îmbinat atât muzica şi dansul specific tradiţiei asiatice, cât şi momentele umoristice şi de jonglerie.

Anul acesta, Institutul Confucius aduce în faţa publicului  trupa „Northwest Normal University“ din China şi formaţia muzicală a Institutului Confucius de la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, alcătuită din Loana Angela Ion, Simona Adina Ion, Teodora Cindrea, Viorica Laura Aron şi Cristiab Ionuţ Salonariu.

Evenimentul a fost unul de mare succes în rândul sibienilor, spectatorii declarându-se încântaţi de ceea ce au putut vedea pe scenă.

Anul Iepurelui de Metal
Festivalul Primăverii,care marchează trecerea în Noul An Chinezesc, este sărbătorit în China pe 3 februarie. Anul 2011 este, conform zodiacului chinezesc, anul Iepurelui de Metal şi se va încheia pe 23 ianuarie 2012, când va începe anul chinezesc al Dragonului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite