Cercetat pentru tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 29 de ani este cercetat pentru tâlhărie după ce a furat lănţişorul de aur de la gâtul unei femei.

Un copil a fost tâlhărit de alţi minori la Mediaş

 Bărbat din Sibiu,tâlhărit în Sălaj

Poliţiştii spun că autorul a profitat de faptul că victima, o femeie de 61 de ani, avea probleme cu vederea, a intrat în vorbă cu ea şi a aflat unde mergea. S-a oferit să o însoţească, pretinzând că se îndreaptă în aceeaşi direcţie, iar pe drum i-a oferit victimei, într-un bar, o băutură răcoritoare.

„După ce au părăsit barul, pe drum, profitând de faptul că strada era necirculată, i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit. În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu a fost identificat în cursul zilei de ieri C.N., în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, suspectat de săvârşirea acestei tâlhării. Bunul sustras a fost recuperat”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă şi punere în mişcare a acţiunii penale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite