Cercetări pentru ucidere din culpă, în cazul copilului mort după ce a căzut în fosa septică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul care a căzut în fosa septică a murit
Copilul care a căzut în fosa septică a murit

Procurorii încearcă să stabilească cine se face vinovat de moartea copilului, cine ar fi trebuit să-l supravegheze și cine ar fi trebuit să asigure fosa septică ce era acoperită doar cu un covoraș, atunci când copilul a căzut în ea și și-a găsit sfârșitul.

Dosarul a fost înregistrat inițial la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru a se verifica dacă este sau nu vorba despre o infracțiune cu intenție.

”Pe data de 3 aprilie s-a pronunțat procurorul, în sensul că nu este vorba despre o infracțiune cu intenție. Astfel, s-a declinat competența de soluționare a cauzei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și stabilirii persoanelor răspunzătoare de decesul minorului, celor la care le revenea obligația de a-l supraveghea pe minor precum și persoanele cărora le revenea obligația de a asigura respectiva fosă septică pentru a se preîntâmpina producerea unor astfel de rezultate”, a declarat pentru Adevărul procurorul Adriana Șandru, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.  

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite