Centura ocolitoare a Sibiului va fi gata în decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promisiunea a fost făcută chiar de prefectul Constantin Trihenea, în urma unei verificări asupra stadiului în care se află lucrările.

CITIŢI ŞI

Prefectul judeţului Sibiu: „Am cerut mobilizare totală pe centura Sibiului”

Potrivit unui comunicat de presă emis de Instituţia Prefectului, al doilea tronson al centurii ocolitoare a atins stadiul fizic al tronsonului 1, prin asfaltarea în proporţie de 95%, întregindu-se astfel centura ocolitoare, cu 6 luni înainte de termen.

Mai mult, spun reprezentanţii Prefecturii, pe tronsonul 1 s-au recuperat întârzieri la pasajul de cale ferată din zona racordului cu tronsonul 2 şi pasajul din zona Compa.

În schimb, în ciuda eforturilor, nu s-a recuperat în întregime decalajul de la pasajul din zona Şelimbăr. În consecinţă, se va cere antreprenorului general să mobilizeze în continuare mai multe resurse şi forţe pentru atingerea stadiului fizic şi întregirea completă a căilor de rulare pe întreg traseul centurii ocolitore.

Prefectul Constantin Trihenea dă astfel asigurări că termenul de finalizare al centurii va fi respectat, urmând ca, din luna decembrie, aceasta să fie deschisă circulaţiei.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite