Centrul Sibiului se transformă într-un uriaș parc de distracții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cibin Fest va avea loc intre 27 si 30 septembrie
Cibin Fest va avea loc intre 27 si 30 septembrie

Amatorii de senzații tari sunt așteptați de joi și până duminică în Piața Mare a Sibiului, unde va avea loc cea de-a doua ediție a CibinFEST.

Ciocanele, Enterprise, imensul paianjen Techno Jump și multe alte mașinării vor face din nou deliciul publicului amator de senzații tari, în cel mai mare parc de distracții mobil din România.

„Bazându-ne și pe reacțiile celor ce au vizitat CibinFEST anul trecut am făcut o selecție atractivă pentru ediția din acest an. Am adus cele mai spectaculoase utilaje și sperăm ca sibienii să se simtă cel puțin la fel de bine ca și anul trecut”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului.

Bere din belşug şi concurs de aruncare a covrigilor

Anul acesta, parcul de distracții va fi completat și de un festival al berii, într-un cort de 1.200 de metri pătrați. Aici, atmosfera bavareză va fi întreținută de o trupă venită special din Austria pentru acest eveniment, Spatzen 2000. Alături de austrieci, în cort vor mai concerta Snaco Dixie Band iar trupele de dansuri săsești a FDGR și Ringelrein din Bacău vor susține vineri, sâmbătă și duminică spectacole de dansuri săsești și tiroleze.

Cortul din Piața Mare se va deschide în fiecare zi la ora 12 și se va închide la ora 23. În fiecare zi, în cort vor avea concursuri, cu premii în bere sau băuturi răcoritoare, iar gurmanzii vor putea degusta preparate tradiţionale bavareze. „Ne-am gândit la niște concursuri care să fie atât amuzante cât și potrivite cu ambianța unei sărbători bavareze. De exemplu, vom avea un concurs 100% bavarez, de aruncare a covrigilor”, mai spune Andrei Drăgan Răduleț.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite