Celelalte Cuvinte vin în concert miercuri seară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproximativ patru ani, trupa Celalalte Cuvinte, una dintre cele mai iubite trupe din rock-ul românesc, revine în oraş. Concertul care va avea loc în data de 27 aprilie, va începe după ora 21.00.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Botezatu şi marii designeri din România şi-au prezentat ultimele creaţii (GALERIE FOTO)

Concerte electrizante cu Grimus şi Şuie Paparude într-un tren plin cu 600 de oameni (GALERIE FOTO)

Festivalul Huet. Urban aduce ateliere tematice, teatru, film şi spectacole de gastronomie în Centrul Istoric

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu aşteaptă cu mult entuziasm reîntâlnirea cu Sibiul, pe care îl consideră ”un oraş european în toată puterea cuvântului”. “Publicul din Sibiu e cultivat, exigent, ştie ce vrea şi nu poate fi păcălit. Pentru fiecare concert ne pregătim temeinic. Sperăm ca Sibiul să ne primească cel puţin la fel de bine ca data trecută” – declară Călin Pop.Trupa Celelalte Cuvinte a optat pentru puţine show-uri, pregătite cu grijă şi migală.

Astfel, fiecare concert Celelalte Cuvinte este un eveniment în sine. De 30 de ani împreună (vârstă pe care trupa o împlineşte în 2011), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. 

Pe 27 aprilie, Celelalte Cuvinte vine în Vintage Pub cu piese ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Stele, Lupii, Dacă vrei, Iarbă prin păr.Biletele la concertul Celelalte Cuvinte se pun în vânzare joi, 14 aprilie.

Biletele sunt disponibile exclusiv la Supporter Sports Pub&Grill, pe bulevardul Victoriei, şi în Vintage Pub.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite