Cele mai bune oferte pentru nuntă, prezentate în acest week-end la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii vor avea ocazia să găsească oferta perfectă, pentru nuntă. Foto arhivă
Sibienii vor avea ocazia să găsească oferta perfectă, pentru nuntă. Foto arhivă

Firme de profil din Sibiu vă dau întâlnire, în această duminică la hotelul Golden Tulip Ana Tower, acolo unde are loc evenimentul „ Nunţi la înălţime“.

Între orele 12.00 şi 20.00, vor fi prezentate cele mai noi tendinţe în floristică, vor fi dezvăluite locaţiile şi ofertele perfecte pentru petrecerea lunii de miere, cele mai noi tendinţe în materie de rochii, costume bărbăteşti şi pantofi de  mireasă, dar şi cele mai bune prăjituri şi toruturi.

Nu vor lipsi nici ofertele pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere la cel mai înalt nivel, care vor fi însoţite de o expoziţie cu fotografii de nuntă, realizată de Sebastian Marcovici.

Dans şi plimbări cu caleaşca

Pe lângă ofertele firmelor participante, organizatorii vin şi cu o serie de surprize. „Formaţii artistice cunoscute ca Forever Dance, Junii Sibiului, Trio Café, Intermezzo, Snaco Dixie, Hermannstadt 07, N&D (Sibiu) şi Trupa Raja vor oferi demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă“, spune George-Alin Pătru, purtător de cuvânt al hotelului.

Complexul Naţional Muzeal Astra va fi prezent prin oferta sa de servicii pentru nunţi şi va oferi vizitatorilor ocazia de a face plimbări gratuite cu caleaşca, între orele 12.00 şi 17.00. Intrarea la eveniment este liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite