Cel mai nou complex de pârtii din România, Arena Platoș, inaugurat oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distracţie de zile mari la inaugurarea oficială a resortului Arena Platoş. La eveniment au participat o mulţime de schiori, dar şi oficialități ale Consiliului Județean, Primăriei Sibiu şi Poplaca, Mitropoliei Ardealului, precum și alţi reprezentanți ai mai multor instituții.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA INAUGURAREA COMPLEXULUI

La evenimentul de la Arena Platoş a fost prezent, pe lângă autorităţi locale, şi ambasadorul Austriei în România, domnul dr. Michael Schwarzinger. După- amiaza de ieri a fost prilej de sărbătoare pentru toată lumea.  Toți schiorii și snowboarderii prezenți la inaugurarea oficială a resortului Arena Platoș au putut beneficia de gratuitate pe toate instalațiile de transport pe cablu ale complexului între orele 16:00 – 22:00.

Cinci pârtii funcţionale

Resortul Arena Platoș este situat la 1 kilometru de intrarea în Păltiniș, pe drumul județean 106A. Complexul este rezultatul unei investiții concepute de trei parteneri, Martin Freinademetz, Andy Fazekas și Aurel Balu. Resortul este compus din cinci pârtii. Cea mai lungă are 640 de metri iar cea mai scurtă, cea destinată începătorilor, o lungime de 240 de metri.


De asemenea, schiorii și snowboarderii pasionați de sporturile extreme își pot testa abilitățile în cel mai modern fun-park din România, o pârtie pe care au fost construite mai multe obstacole pentru trick-uri și sărituri.


Complexul cuprinde o şcoală de ski şi snowboard, un centru de închirieri echipament precum şi un spaţiu destinat special copiilor începători.
Două dintre pârtiile complexului sunt dotate cu instalații de nocturnă, funcționale în zilele de miercuri și sâmbătă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite