Cel mai mare Circ Acvatic din Europa a sosit la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circul acvatic a venit de joi în oraş. Foto: Stelian Grăjdan
Circul acvatic a venit de joi în oraş. Foto: Stelian Grăjdan

Sibienii au ocazia să vadă azi şi mâine acrobaţii unice în cadrul unui spectacol ce ţine aproape două ore în arena din parcarea locaţiei.

CITIŢI ŞI:

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu în turneu la Sarajevo

Festival cu muzică şi dansuri populare, azi la Mediaş

Concurs de poezie în stradă, în premieră la Sibiu în acest weekend

Dacă aţi făcut planuri să scoateţi copiii din casă în acest weekend, dar nu sunteţi decişi unde să mergeţi, atunci o spectacol de circ cu animale aqvatice este o soluţie mai mult decât potrivită.

Cel mai mare circ acvatic din Europa, circul Acquatico Bellucci a montat deja arena în parcarea de la Sala Transilvania iar primul spectacol a avut loc joi după amiază de la ora 16.00. „Vor fi acrobaţii la trapez şi la bară, dar şi în bazinul cu apă. Este un fel de circ – teatru. În prima parte este un spectacol cu piraţi, iar în partea a doua a programului, intră în scenă pinguini, pelicani, crocodili, foca, broasca ţestoasă, şerpi, acvile, porci ţepoşi, şi hipopotamul Emilio”, a explicat Sandy Medini, manager la circul originar din Italia.

Mini-parc zoo
În pauza dintre cele două părţi ale spectacolului, spectatorii pot vizita parcul zoo, amenajat lângă arena unde au loc acrobaţiile. „Acolo pot fi văzuţi trei rechini şi mai mulţii peşti piranha, dar şi animalele folosite în spectacol", a mai explicat Sandy Medini.

Intrarea în parcul zoo costă 5 lei. Circul va rămâne la Sibiu până mâine inclusiv. Preţul biletelor sunt de 30 şi 40 de lei pentru adulţi, şi 25-30 de lei pentru copii. Există însă şi o promoţie pentru cei care printează biletul ofertă de pe internet, cu care se achită un tichet şi intră două persoane. Oferta nu e valabilă duminica.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite