Cei doi soţi morţi în accidental de la Veştem erau socrii şoferului care a provocat accidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii celor doi sunt şocaţi
Vecinii celor doi sunt şocaţi

Cei doi soţi, în vârstă de 62 şi 70 de ani, sunt din Gura Râului, iar vecinii sunt şocaţi de cele petrecute. Ceilalţi doi bărbaţi morţi în accident sunt din comuna vâlceană Lăpuşata şi au 33, respective 39 de ani. Şoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat acum pentru omor din culpă.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Tragedie pe DN 1, la Veștem – patru oameni au murit într-un accident cumplit GALERIE FOTO

Un şofer rupt de beat provocat un accident cu doi răniţi pe DN 14 GALERIE FOTO

Vestea morţii soţilor Răchită i-a şocat pe vecinii lor din Gura Râului. “Au fost oameni buni, vecini buni, nu aveau treabă cu nimeni. Este o mare nenorocire”, a spus Ion Bischin, un vecin al celor doi. Aceştia povesteasc că oamenii au muncit o viaţă întreagă pentru a le asigura cele necesare celor trei copii ai lor. “Erau oameni cumsecade, harnici, aveau trei copii, o fată şi doi băieţi”, spune Maria Pampu, o vecină a familiei.

Accident cu 4 morti la Vestem

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc duminică pe DN 1, în afara localităţii Veştem. Mașina în care se aflau cei patru şi şoferul a derapat, a izbit un TIR și apoi un Logan, iar impactul a fost devastator, cei patru pierzându-și viața pe loc. Şoferul vinovat, care a ajuns cu răni grave la spital, este cercetat pentru ucidere din culpă. Din cauza accidentului, traficul pe drumul național 1 a fost complet blocat aproximativ două ore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite