Sibiu: Cei mai buni bucătari intră în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni barmani, ospătari şi bucătari se vor întrece în week-end-ul 18-20 noiembrie la Continental Forum în cea de-a opta ediţie a competiţiei.

Şi anul acesta, între 18 şi 20 noiembrie, Continental Hotels organizează Concursurile Profesionale pentru “Cel mai bun barman”, “Cel mai bun bucătar” şi “Cel mai bun ospătar” la Continental Forum Oradea, Continental Târgu Mureş, respectiv Continental Forum Sibiu. Această competiţie, ajunsă deja la cea de-a opta ediţie, are menirea de a scoate la lumină oamenii pasionaţi de meseria pe care o practică, de aceea evenimentele de anul acesta poartă emblema cunoscutului motto: "Mai mult decât profesie, PASIUNE" .

Seria acestor evenimente a fost începută în 2002, de şapte ani cei mai buni bucătari fiind recompensaţi pentru talentul şi dăruirea lor. Concurenţii vor trece atât prin probe teoretice, cât şi practice, vor trebui să demonstreze că se pot adapta rapid la reţete aflate pe loc, că sunt creativi şi originali în propunerea de reţete proprii şi că pot menţine o eleganţă în prezentare indiferent de situaţie.

„Pe rand, în cele trei zile, ne vom bucura de atmosfera de spectacol şi vom urmări o competiţie antrenantă gândită pentru a stimula atitudinea competitivă a angajaţilor şi dorinţa continuă de perfecţionare. Ne-am gandit şi la spectatori şi am pregătit concursuri surpriză şi momente artistice care vor completa evenimentele. Mai mult decât atât, nu numai juriul va fi cel care va nota preparatele, dar şi opinia publicului va fi luată în considerare pentru evaluarea concurenţilor“, se arată într-un comunicat de presă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite