Cea mai performantă maşină a ISU Sibiu stă pe tuşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Maşina a fost implicată în urmă cu aproximativ un an de zile într-un accident de circulaţie. Între timp, a fost reparată însă stă în service pentru că reparaţiile nu au fost achitate, ISU Sibiu judecându-se în acest sens cu firma de asigurări.

Autospeciala marca Iveco are o capacitate de 5.000 de litri de apă şi spumă, elemente de medicină de urgenţă şi descarcerare în dotare, şi este cea mai performantă din parcul auto al ISU Sibiu. De anul trecut însă, de când a fost implicată într-un eveniment rutier pe bulevardul Vasile Milea, nu a mai folosit-o nimeni.

“Compania de asigurări care trebuia să deconteze reparaţia autospecialei nu a dorit să facă acest lucru. Suntem în instanţă, în proces cu compania de asigurări. Autospeciala este reparată de un an de zile numai că nu se predă până nu plătim minim 50 la sută din valoarea reparaţiei. Şi nu neapărat că nu avem bani, doar că în momentul în care noi plătim ne recunoaştem vinovăţia şi vinovăţia spunem că nu este la noi”, a spus locotenent-colonelul Cosmin Balcu, şeful ISU Sibiu.

O maşină de pompieri implicată într-un grav accident pe bulevardul Milea

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ MAŞINA DE POMPIERI

Potrivit acestuia, valoarea totală a reparaţiei este de aproximativ 140.000 de lei, iar lipsa acesteia se simte mult în special în momentele în care apar mai multe evenimente în acelaşi timp.

“Ne prejudiciază pentru că în momentul în care avem mai multe incendii într-un interval de timp scurt se simte lipsa acestei autospeciale. Era şi cea mai dotată, 4 ori 4, nu este singura dar cea mai performantă”, a mai spus Balcu.





Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite