Cea mai performantă mașină a ISU Sibiu, trasă pe dreapta de mai bine de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Pe 19 februarie 2010, mașina a fost implicată într-un accident pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Pompierii nu se pot folosi însă de ea, pentru că firma de asigurări nu a achitat nici până acum factura pentru reparații, motiv pentru care s-a ajuns în instanță, procesul fiind pe rolul Tribunalului Sibiu.

Pe 19 februarie 2010, pompierii mergeau la o intervenție, pe bulevardul Vasile Milea, cu sirenele în funcțiune. Șoferul unui Renault Clio, care venea de pe strada Nicolae Iorga, a ieșit pe bulevardul Vasile Milea fără să se asigure și nu a acordat prioritate mașinii de pompieri, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, mașina a ajuns în gardul unei case și a pus la pământ un stâlp.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICATĂ MAŞINA DE POMPIERI

O maşină de pompieri implicată într-un grav accident pe bulevardul Milea

De atunci însă, chiar dacă a fost reparată într-un service, pompierii din Sibiu nu se pot folosi de ea, pentru că firma de asigurări nu a decontat valoarea reparațiilor, motiv pentru care s-a ajuns în instanță.   

”Litigiul cu societatea de asigurări se află pe rolul Tribunalului Sibiu în fază procesuală fond. Cauza care formează obiectul acestui dosar se află la faza de probaţiune cu înscrisuri şi expertiză tehnică judiciară”, spune Silviu Albișor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Mașina este cea mai performantă din dotarea ISU Sibiu iar valoarea reparațiilor este de aproximativ 140.000 de lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite