Ce poţi face în acest la Sibiu. Vezi recomandările noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul îţi oferă câteva soluţii pentru petrecerea timpului liber în municipiul reşedinţă de judeţ. Aceastea sunt doar câteva recomandări. Cap de afiş pentru acest weekend este „Faust”, piesă de teatru care se joacă la „Balanţa”.

CITIŢI ŞI:

Educaţie prin imagine pentru câteva mii de copii, la Astra Film Junior 2011

Ce filme şi ce piese de teatru vedem săptămâna aceasta la Sibiu

Voinţa joacă acasă
FC Voinţa Sibiu va întâlni, în etapa a X-a a Ligii I, pe teren, propriu, echipa Concordia Chiajna. Meciul este programat să aibă loc pe stadionul municipal sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15.00 Biletul de intrare pe stadion costă între 10 şi 25 lei.

Grafică la Brukenthal
În Cabinetul de Cartografie din Palatul Brukenthal a fost deschisă exopoziţia de grafică a Asociaţiei Graficienilor din Turku, Finlanda. Sunt expuse 51 de lucrări ale unor artişti finlandezi. Mesajul expoziţiei constituie salutul oraşului finlandez, Capitală Culturală Europeană 2011 către oraşul Sibiu– Capitală Culturală Europeană în anul 2007. Biletul de intrare costă 12 lei.

Faust la Balanţa
Spectacolul “Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, va putea fi urmărit de sibieni sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19, la Sala Balanţa. Biletul costă 30 de lei, 20 de lei redus. O altă reprezentaţie este programată pentru sâmbătă, în aceeaşi locaţie şi de la aceeaşi oră.

Visul unei nopţi de vară
O nouă producţie a Teatrului Naţional “Radu Stanca”,“Visul unei nopţi de vară”, în regia lui Bogdan Sărătean, va fi pusă în scenă duminică, 23 octombrie, de la ora 21.30, la sala CAVAS de la Facultătea de Litere şi Arte. Biletul costă 10 lei, iar redus 5 lei.

Spectacol pentru copii
Ultimul spectacol al lunii, la Teatrul Gong, Micii Detectivi, este programat pentru miercuri, 26 octombrie, de la ora 19, la sediul teatrului. Spectacolul durează 45 de minute şi este recomandat copiilor peste 3 ani. Costul unui bilet este de 7 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite