Ce poţi face de Crăciun în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară Sibiu vă prezintă câteva recomandări de week-end, pentru urbea ce a fost capital culturală a Europei în urmă cu trei ani.

CITIŢI ŞI:

Vezi programul hipermarketurilor din Sibiu, de sărbători

Cum circulă autobuzele în Sibiu şi spre Păltiniş de Sărbători


Distracţie pe patine, în Piaţa Mare
Dacă vreţi să ieşiţi din case, în acest week-end, şi iubiţi sporturile de iarnă, pationarul amplasat în centrul oraşului reprezintă cea mai bună alternativă de distracţie. Acesta este deschis zilnic între orele 10.00 şi 21.30, accesul pe gheaţă făcându-se din două în două ore. Pentru o oră şi 20 de minute de distracţie, veţi scoate din buzunare câte 10 lei, în timpul săptămânii, şi câte 15 lei, de vineri până duminică. Iar dacă nu aveţi patine, le puteţi închiria,  pentru încă 10 lei.

„Moş Crăciun vs. Omul de zăpadă“
Reprezentanţii cinematografului din cadrul Promanada Mall ne invită la o aventură de sezon, care ne prezintă un om de zăpadă gelos pe atenţia primită de Moş Crăciun. El dezvoltă un plan ca să preia imperiul lui Moş Crăciun şi să fie cea mai populară figură. în această perioadă a anului. Filmul „Moş Crăciun vs. Omul de zăpadă“ va rula duminică, începând cu ora 14.00 şi va fi reluat şi de la 16.40. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite