Ce filme şi ce piese de teatru vedem săptămâna aceasta la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cinema Arta din Sibiu rulează filmul „Cei trei muşchetari”, până joi, 20 octombrie.  Filmul de acţiune va fi proiectat la orele 14:00 (joi), 16:30, 19:00 şi 21:30. Preţul unui bilet este 10 lei, preţ întreg şi 8 lei redus.

CITIŢI ŞI:

Calea Dumbrăvii se închide şi marţi. Vezi din ce cauză!

Nu scăpăm de frig până miercuri. Temperaturi cu până la 8 grade mai mici decât cele normale

Ocna Sibiului este oficial staţiune balneară şi balneoclimatică

Din distribuţie fac parte actori ca Milla Jovovich, Logan Lerman sau Ray Stevenson. Filmul spune povestea tânărului D'Artagnan care împreună cu cei trei legendari muşchetari trebuie să îşi unească forţele să oprească o frumoasă asasină şi pe angajatorul acesteia înainte ca aceştia să cucerească tronul Franţei şi să pornească un razboi în întreaga Europă.

De vineri începând, la Cinema Arta va rula filmul „Real Steel”, de la orele: 14:00 (doar joi), 16:30, 19:00, şi 21:30. Preţul biletului este acelaşi. Din distribuţie fac parte actorii Hugh Jackman, Dakota Goyo şi Evangeline Lilly. Actiunea este plasată în viitorul apropiat. În nişte timpuri în care boxul între roboţi este un sport de top, un promotor simte că a găsit un campion într-un robot abandonat.

Ce vedem la Teatrul „Radu Stanca”

Săptămână plină la Teatrul Naţional „Radu Stanca” (TNRS). Miercuri, 19 octombrie, de la ora 19, pe scena teatrului din Sibiu va fi prezentat spectacolul Secţiei germane „Domnul Puntila şi sluga sa Matti”.  Preţul unui bilet este de 10 lei, redus 5 lei.

Joi, 20 ocotmbrie, la TNRS va fi prezentată piesa de teatru „Take, Ianke şi Cadâr”, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu. Preţulunui bilet întreg este de 10 lei, redus, 5 lei.

Tot joi, de la ora 21, la Sala CAVAS din cadrul Facutăţii de Litere şi Arte din Sibiu va avea loc premiera piesei „Visul unei nopţi de vară”, în regia lui Bogdan Sărătean. Preţul unui bilet între este de 10 lei, cu reducere de 50 la sută pentru elevi şi studenţi.

Vineri, 21 octombrie, de la ora 19, la Hala Balanţa este programat spectacolul „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete. Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 30 de lei, redu, de 20 de lei. Spectacolul va fi pus în scenă şi sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 19, la Hala Balanţa.

Duminică, 23 octombrie, de la ora 19, la sala teatrului de pe bulevardul Corneliu Coposu este programată piesa de teatru „Opinia Publică”, de Aurel Baranga, în regia lui Theodor Cristian Popescu. Preţul biletului este de 15 lei, redus, de 10 lei.

Tot duminică, de la ora 21:30, la sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte va fi prezentată din nou piesa „Visul unei nopţi de vară”. Biletul de intrare costă 10 lei, 5 lei redus.

Ce vedem la Gong

Spectacolul "Frumoasa şi Bestia", după Giovanni Francesco Straparola, se joacă în zilele de 20 21 octombrie. Cu o durată de 55 de minute, spectacolul de joacă în limba română şi este recomandat copiilor peste 7 ani.

Ultimul spectacol al lunii, "Micii Detectivi", se adresează celor dornici să se aventureze în peripeţiile lui Ţăndărică şi Mihăiţă, cei doi prieteni care devin detectivi, reuşind să rezolve cazul banditului. Spectacolul are o durată de 45 de minute, este recomandat copiilor peste 3 ani, una dintre reprezentaţii urmând să aibă loc duminică, 23 octombrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite