Ce evenimente sunt în acest weekend în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CibinFEST Sibiu se va încheia duminică 2 octombrie
CibinFEST Sibiu se va încheia duminică 2 octombrie

Iată câteva evenimente la care ADS Sibiu vă recomadă să participați în acest început de lună octombrie.

Festivalul Berii cu concerte
Cibinfest cheamă sibienii pe 1 şi 2 octombrie să participe la un festival al berii în locaţia de la stadionul Voinţa. Tot în aceste zile vor avea loc şi două concerte. Sâmbătă vin pe scenă cei de la Sarmalele Reci. Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Mediaş vs U Cluj
Echipa fanion a fotbalului sibian, Gaz Metan Mediaş, joacă sâmbătă 1 octombrie, de la ora 19.00, cu Universitatea Cluj Napoca. Partida are loc în cadrul etapei a IX-a a ligii 1 de fotbal. Biletul de intrare, pe stadionul medieşean Gaz Metan, costă 10 lei. Partida este televizată pe digisport.

Derbi pe Municipal
Voinţa Sibiu, joacă duminică 2 octombrie, pe stadionul Municipal (foto), un adevărat derby cu Rapid Bucureşti. Partida are loc de la ora 17.00, iar biletele costă între 15 şi 30 de lei. Tichetele se pun în vânzare de joi, 29 septembrie. Meciul are loc în cadrul etapei a IX-a a ligii 1 la fotbal.

MARŢI  - Bărbierul din Sevilia
Sibienii sunt invitaţi marţi de la ora 19.00 să participe la spectacol de operă susţinut de către Opera maghiară din Cluj- Napoca şi Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Spectacolul de la Sala Thalia este dirijat de către Gheorghe Victor Dumănescu. Biltele costă 20 de lei bucata.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite