Sibiu: Ce facem în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Ce facem în weekend?
Sibiu: Ce facem în weekend?

Weekend-ul acesta plaja evenimentelor din Sibiu esteatât de largă încât satisface toate gusturile. De la muzică şi carte la festivaluri şi concursuri sibienii au ce alege. Adevărul de Seară vă prezintă o sinteză a acestor evenimente.


Trei zile de distracţie în Evul Mediu
Peste 400 de oameni vor recrea atmosfera Evului Mediu în centrul Sibiului din 28 până în 30 august. Cuptoare de pâine şi fierării în centrul oraşului, o tabără medievală de luptă în miniatură zeci de animaţii stradale, piese de teatru, paradă, concerte şi focuri de artificii sunt doar o parte din atracţiile Festivalului Medieval “Cetăţi Transilvane”, care începe vineri la Sibiu.


Distracţie la Kapital Club

După o investiţie de peste 1 milion de euro, în fosta discotecă Belissima din Terezian, vineri seară se deschide Kapital Club, despre care patronii susţin că nu se compară cu nimic în Sibiu. În prima seară, clubul vine cu show de senzatie susţinut de Nick Kamarera si Deepside Deejays.

Feeric Fashion Show la Mediaş
Organizat la începutul verii la Sibiu, evenimentul de modă va avea o ediţie şi la Mediaş. Pe podiumul din Piaţa Regele Ferdinand vor defila, sâmbătă de la ora 20,  modele cu coafuri şi machiaje de excepţie, care vor purta creaţii X-travagance, Paolo Rossi, Triumph, Donatella, Ecce Collection.

Zilele Cisnădiei
Trupele “Ultraj", "Symbol", "Trident şi soliştii de muzică poopulară Veta Biriş şi Adriana Antoni, împreună cu Junii Sibiului vor anima Cisnădia, duminică, după ora 17. Zilele Cisnădiei încep de vineri cu expoziţii, dansuri şi spectacole folclorice.

Maraton pe Mountain Bike
Cicliştii sunt aşteptaţi sâmbătă la concursul organizat de Clubul de Ciclism şi Triatlon Sibiu. Startul va avea loc mâine  la ora 10, în Camping Dumbrava Sibiului. Maratonul pe mountain bike - MTB se va desfăşura pe două trasee, unul de 45 de kilometri şi altul de 92 de kilometri.

Concerte la Mediaş
Festivalul Tineretului Medieşean îi are ca invitaţi duminică seara de la ora 20 pe Smiley şi Direcţia 5. Evenimentul se deschide sâmbătă cu o paradă a portului popular şi  concerte de muzică folclorică, iar duminică la ora 16, trupa de hard rock din Mediaş, Zoddiac, îşi va lasa albumul de debut.

Final de măiestrie pianistică
După trei zile de concerte, “Cursul de Măiestrie Pianistică” de la Sala Thalia se încheie sâmbără seara. În ultimul concert, de la ora 19.30, vor cânta docenţii Walter Kroff şi Boldizsar Csiky. Intrarea la spectacol este 5 lei.

Remember CSU Sibiu campioană
Zilele Baschetului se încheie duminică cu finalele la street ball şi premierea câştigătorilor la Sala Transilvania. De la ora 20.30 sibienii pot vedea sau revedea proiecţia finale din 1995, când  CSU Sibiu a învins Steaua Bucuresti şi a devenit campioană naţională.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite