Caz incredibil la Sibiu. O femeie și-a adus pe lume gemenii în două spitale diferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea sibiană Brădeni și-a adus pe lume gemenii, la interval de câteva ore, în două spitale diferite, unul din Agnita și celălalt din Sibiu.

Caz medical incredibil în județul Sibiu. O femeie de 36 de ani, din localitatea Brădeni, a născut gemeni, un băiat și o fetiță, în două spitale diferite.

Medicii povestesc că femeia nu știa că este însărcinată cu gemeni, ci că are o sarcină normală, și s-a dus să nască la spitalul din localitatea sibiană Agnita.

Aici, a adus pe lume primul copil, însă la cel de-al doilea s-a blocat mecanismul de naștere. Ea a fost urcată urgent într-o salvare, și adusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde s-a intrat imediat cu ea în sala de operație, cel de-al doilea copil venind pe lume prin cezariană.

”A fost un caz dificil prin urgența pe care a prezentat-o, prin poziție, cu riscuri mari atât pentru mamă cât și pentru făt”, spune medicul ginecolog Dragoș Popescu, cel care s-a ocupat de caz.

Copiii, un băiețel și o fetiță, au 1 kilogram și jumătate, respectiv două kilograme și jumătate, și sunt în prezent internați la Reanimare.

”Copiii sunt în stare stabilă, și rămân sub supraveghere la Terapie Intensivă-Neonatologie”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite