Casa unui sibian a devenit ruină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuința unui sibian, lăsată în paragină de ani buni, s-a prăbușit la pământ.

Incidentul a avut loc joi seara, în Piața Armelor din Sibiu.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că toată ziua au auzit zgomote ciudate, dar nu și-au imaginat niciun moment ce pericol îi păștea. La un moment dat acoperișul s-a prăbușit peste un perete al clădirii și bucăți mari de tencuială, dar și țigle și cărămizi s-au prăvălit pe pământ. Doar o minune a făcut ca în momentul acela, nicio persoană să nu fie în zonă.

Copilaş din Dumbrăveni zdrobit de sărăcia părinţilor

”Am crezut că e cutremur. Am auzit toată ziua pocnituri și nu știam ce se întâmplă. Mai mulți vecini au fost inspirați și și-au mutat mașinile de lângă acea casă, altfel nu știu ce se întâmpla”, spune Maria, o localnică din zonă. Oamenii sunt supărați că proprietarul, mutat de 15 ani din acea casă, nu se mai îngrijește de locuință, pundându-le viața în pericol.

De partea cealaltă, proprietarul susține că nu are bani pentru consolidarea clădirii. ”Eu am vrut să fac reparații, dar nu am cu ce. Casa e jumătate a mea, jumătate a fratelui, dar nu avem cum să o întreținem. Vom vedea acum ce facem, dacă o demolăm sau nu”, spune Ștefan Demian, proprietarul locuinței afectate.

În zonă s-au deplasat mai mulți lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, alături de polițiști comunitari, iar aceștia au limitat accesul pietonilor în prejma casei, pentru a evita vreun pericol.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite