Casa Bazna creşte de la trei la patru stele după investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Mărginean, proprietarul agenţiei Karpaten Turism care deţine şi unitatea de turism Casa Bazna din staţiunea balneoclimaterică Bazna, judeţul Sibiu, spune că aceasta urmează să fie reclasificată de la trei la patru stele.

CITEŞTE ŞI:

cJ a dat 6.000.000 de lei pentru reparaţii de drumuri în judeţul Sibiu

O fată de 16 ani a intrat în bazinul de la Bazna şi a făcut stop cardiorespirator (UPDATE FOTO)

"Am construit pensiunea în 2004, pentru turismul de grup, şi am investit în fiecare an în creşterea capacităţii de cazare, cu excepţia ultimilor doi ani. Peste doi ani voi investi în modificarea structurii camerelor pentru a putea reclasifica unitatea de la trei la patru stele", a spus Mărginean. În prezent, pensiunea are 45 de camere, structurate pe şapte corpuri de clădire, două restaurante, piscină acoperită şi neacoperită şi o sală de conferinţe.

Mărginean a înfiinţat recent şi o firmă hotelieră, Karpaten Hotels, prin care va administra unităţile pe care le deţine. Acţionarii firmei sunt Gheorghe Mărginean şi Karpaten Turism, cu câte 50% din titluri.

Proprietarul agenţiei Karpaten Turism, Gheorghe Mărginean, a cumpărat recent şi  hotelul de patru stele Piemonte din Predeal, cu 2,5 milioane de euro, şi vrea să investească anul viitor circa un milion de euro în extinderea unităţii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite