Sibiu: Ilie Carabulea le vorbeşte sibienilor despre succesul în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri sibian a acceptat invitaţia Bibliotecii Astra de a vorbi oamenilor despre drumul său către succes, în cadrul unei întâlniri care va avea loc mâine seară, de la ora 17.00.

Reprezentanţii Bibliotecii Astra vor organiza, începând de mâine seară, o serie de conferinţe cu titlul „Modele de succes în afaceri“. Prima întâlnire îl va avea ca invitat pe cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Carabulea, care va vorbi despre cum se construieşte o afacere. Mai mult, acesta va răspunde întrebărilor celor interesaşi de subiect, care sunt aşteptaţi mâine seară, în sala de festivităţi din corpul B(etaj 5) al Bibliotecii Astra.
„Seria de întâlniri între oamenii de afaceri şi publicul sibian îşi propune să ofere modele de succes tinerilor şi să dezvăluie cât mai multe din secretele succesului în afaceri. Publicul va avea ocazia să intre în dialog cu oamenii care au reuşit în acest domeniu şi să le adreseze întrebări despre modul în care se construieşte o afacere“, spune Mihai Curtean, purtător de cuvânt al biblotecii.
Astfel de întâlniri vor fi organizate lunar, iar rezumatele acestora vor fi publicate în revista „Conferinţele ASTREI“, editată de Biblioteca Astra.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite