Căpitanul Voinţei ameninţă Vasluiul lui Porumboiu: “Mergem să ne jucăm şansa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul grupării de pe "Municipal", Nicolae Grigore, cel care nu a jucat în meciul de miercuri, din 16-imile de finală ale Cupei României e de părere că Sibiul nu trebuie să plângă după ratearea calificării în faţa Otopeniului.

CITIŢI ŞI:

Voința Sibiu, singura echipă din liga 1 fără teren de antrenamente

Voința Sibiu eliminată de CS Otopeni în Cupa României. Gaz Metan a învins la Brăila

"Mergem la Vaslui după două înfrângeri, mergem să ne jucăm șansa. E momentul să demonstrăm că jocurile noastre bune din debutul sezonului nu au fost întâmplătoare. Sper să ne întoarcem neînvinși. Nu are rost să ne mai plângem, să ne lingem rănile, cum se spune. Am pierdut la penalturi. Este al doilea meci al nostru de Cupă pierdut la loviturile de la 11 metri, după cel de anul trecut, de la Timișoara. Se pare că asta-i meteahna noastră" a afirmat Grigore.

Fundașul Voinței consideră că eșecul din etapa trecută de campionat, 1-0 acasă, cu campioana Oțelul, e nemeritat și spune că motivația și puterea grupului sunt în continuare atuurile sibienilor. Totodată, fotbalistul susține că CSU Voința are ceva probleme în atac.

"Cu Oțelul, în urma unui joc bun, eu unul sunt de părere că nu meritam să pierdem, dar atât timp cât nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Înbucurător pentru mine este că avem momente bune cu echipe mari, momente favorabile în joc. (...) Eu zic că motivația și puterea grupului vor fi cele mai importante pentru noi. Nu este vorba de ceasul al 12-lea, dar acum cred că ar trebui să și marcăm și să strângem din nou puncte.  (...) Suferim, poate, puțin în plan psihologic în faza de atac. Nu înscriem. În rest, defensivă și mijloc bun. Chiar și în atac - analizând jocurile de până acum - am avut momente bune, dar n-am înscris", a mai declarat Grigore.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite