Candidatul USL la Primăria Sibiu are drept motto un citat din Michael Jordan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Floarea
Dragoş Floarea

Dragoş Floarea are 35 de ani, conduce un club de baschet şi până în urmă cu doi ani a condus, pe lângă maşină, şi o motocicletă. Candidatul USL este căsătorit şi are doi băieţi.

Dragoş Floarea este sibian, are 35 de ani, şi este fiul unui profesor şi al unei foste directoare de bancă.

Este absolvent al Universităţii Lucian Blaga, specializarea Management şi Marketing în Sport, şi a lucrat pe vânzări la mai multe reprezentanţe auto din Sibiu.

Din 2010, a înfiinţat un club de baschet pentru copii, pe care îl conduce. 

“Mi-am dedicat în totalilate tot timpul în ultimii doi ani acestui club de baschet, iar în momentul de faţă am 84 de antrenamente lunar, în două şcoli din Sibiu şi în Şura Mică sâmbăta şi duminica cu 8 grupe de copii, împărţite pe categorii de vârstă, între 5 şi 13 ani. Planul pe care vreau să-l urmez este acela ca în intervalul 2016-2018 să am cel puţin un elev care să joace la nivel înalt, cel puţin în divizia A a campionatului naţional de baschet al României”, spune candidatul USL.
 
De altfel, Floarea spune că motto-ul său este chiar o declaraţie a legendei baschetului american, Michael Jordan, şi anume ““Am ratat de mai mult de 9.000 de ori în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. De 26 de ori am fost desemnat să joc mingea decisivă şi am ratat. Am ratat iar şi iar şi iar de-a lungul vieţii mele. Şi de asta am ajuns să am succes.”

“Am ales acest motto pentru că eu chiar iubesc baschetul şi sportul, acesta este şi motto-ul clubului meu de baschet”, spune candidatul USL.

Membru al Partidului Conservator din luna ianuarie a acestui an, Dragoş Floarea conduce cu aceeaşi plăcere vechicule cu patru şi cu două roţi, fiind, până în urmă cu doi ani, şi posesorul unei motociclete Yamaha PZR.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite