Campionatul Național de Taekwon-do pentru copii are loc săptămâna viitoare la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv PUMA organizează în perioada 12 – 13 mai, la Sala Transilvania din Sibiu, Campionatul Național de Taekwon-do pentru copii. Competiția reunește peste 200 de sportivi, reprezentanți a 12 cluburi de profil din țară.

Concursul din prima zi se desfășoară după regulile Federației Internaționale de Taekwon-do și este dedicat juniorilor cu vârsta până în 14 ani. A doua zi, cei înscriși se vor lupta pentru „Cupa TKD Champions League” în cadrul unui concurs desfășurat după un sistem piramidal la care se pot înscrie sportivi din categoria de vârstă + 14 ani. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 12 mai, ora 15.00.

„În cadrul concursului, cei interesați pot vedea probe de luptă, probe de “tull”, în care sportivii vor fi arbitrați în funcție de corectitudinea cu care execută loviturile și creativitatea cu care le combină, probe de spargeri forță și cele mai spectaculoase, cele de tehnici speciale care combină atât tehnica cât și pregătirea fizică a concurenților”. anunţă organizatorii.

Intrarea este liberă.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite